Despre noi

PATRYON FERTILIZER - importator pentru îngrășăminte cu eliberare controlată Ekote, produse de DeltaChem și îngrășaminte Ecoforce, certificate BIO.

Ekompany este un important producator olandez ce este parte integranta a grupului Kingenta – lider mondial in acest domeniu.

Pe măsură ce populația lumii crește și resursele noastre naturale se micșorează, este vital să creăm procese agricole mai durabile. Patryon Fertilizer crede în nutriția durabilă a plantelor, o nutriție controlată care realizează o eficiență ridicată și o rentabilitate cu un impact mai mic asupra mediului. Cu ajutorul liniei de îngrășăminte cu eliberare controlată Ekote (CRF), ajutăm producătorii agricoli și horticoli să crească randamentul culturilor.

Echipa noastră de profesioniști are cele mai recente cunoștințe în domeniul chimic, agricol și horticol și are zeci de ani de experiență în proiectarea, producerea și furnizarea îngrășămintelor de specialitate susținute de consultanță profesională.

Patryon Fertilizer importă îngrășăminte inteligente, de înaltă calitate, cu eliberare controlată, care sunt atât avansate tehnologic, cât și economice pentru o utilizare mai largă în agricultură și horticultură.

Pentru cultura ecologica Patryon Fertilizer pune la dispozitia fermierilor ingrasaminte certificate Bio, atat solide cat si lichide, ale companiei spaniole Ecoforce SL.

Soluții specifice care ajută crescătorii să își mărească producția și rentabilitatea, reducând în același timp impactul asupra mediului.

Reducerea pierderii de nutrienți

Folosirea unui îngrășământ mineral (CRF) cu eliberare controlată reduce considerabil impactul asupra mediului, deoarece substanțele nutritive sunt eliberate lent într-un anumit tip de timp care corespunde nevoilor exacte ale culturii. Ca urmare, plantele sunt capabile să capteze toate substanțele nutritive eliberate și orice evacuare sau volatilizare a mineralelor în mediu este practic evitată.

Producție durabilă și sustenabilă

Toate procesele noastre de afaceri au fost stabilite cu accent pe durabilitate. Am dezvoltat un proces patentat de acoperire care este sigur, consistent, cu o eficiență energetică mai mare decât cele utilizate pentru a produce îngrășăminte acoperite convențional. Acoperirea cu polimeri organici pe care o folosim în îngrășământul nostru este realizată din surse regenerabile. Acest lucru reduce foarte mult impactul asupra mediului al proceselor noastre de producție.

Reducerea deșeurilor în lanțul valoric

Reducem impactul asupra mediului în întregul lanț valoric. Din energia pe care o folosim în timpul producției la tipul de ambalaj pe care îl alegem pentru produsele noastre și pentru metodele de transport pe care le folosim. În comparație cu îngrășămintele convenționale, este necesar un volum mai mic de ecote pentru a obține aceleași rezultate sau mai bune, ceea ce contribuie la reducerea amprentei de CO2 pe întreg lanțul valoric.

Shopping Cart
Scroll to Top