Conținut declarat:
- Fier solubil în apă (Fe): 11% p/p
- Fier complexat (Fe): 10% p/p
- *Argent de complexare: acid lignosulfonic
- pH (1%): 3
Doză
Foliar:
- Roșii, vinete, pepene galben, pepene, castraveți, dovlecei, varză, broccoli, salată verde, căpșuni, dovlecei, spanac, chard: 100 – 150 g/hl (Post transplant, pre înflorire și când apar deficiențe de elemente )
- Cartof, soia, morcov, lucernă, ceapă, arpagic, usturoi: 1,5 – 2,5 kg/ha ( În toate cazurile de carență)
- Nuc, prun, cireș, mango: 100 – 150 g/hl (Început de creștere vegetativă , pre înflorire , post recoltare și în toate cazurile de deficiență a culturii)
- Măr: 150 – 200 g/hl (Începutul creșterii vegetative, pre înflorire , post recoltare și când apare deficiența elementului
- Citrice și avocado: 200 250 g/hl (La fiecare 30 45 de zile
- Vita de vie: 150 – 200 g/hl (Început de creștere vegetativă , pre înflorire , post recoltare și când apare deficiența elementului)
- Grâu, porumb, orez: 1,5 – 2,5 kg/ha (Două trei frunze adevărate și în timpul creșterii tulpinilor, la 7 – 10 zile)
- Ornamentale: 100 – 150 g/hl ( În toate cazurile de cloroză de fier)
Doza la rădăcină: 5-10 kg/ha în funcție de necesități.